2010-11-01 18:52:37• hírek • (X)

Használtruha Nagykereskedés kiskereskedőknek

A Klado 2000 Kft.  használt ruha terén nem ismer lehetetlent: több  mint 130 féle  osztrák, német, svájci, angol és amerikai termékkel várja a viszonteladókat, Kocsordon a Bajcsy út 14. szám alatt.

A Klado 2000 Kft. vezetői immár tizennyolc éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a használt-ruha  nagykereskedelem terén. Az évek során megtanulták a kiskereskedők igényeit kielégíteni annyira, hogy ma már  több mint 130 féle fajtára csomagolt, illetve vegyes áruval várják vásárlóikat.

Kínálatukban több európai - osztrák, német, svájci és angol - válogatott import áru szerepel. A vezetők ez év márciusától az európai kínálatot tizenháromféle amerikai termékkel tették gazdagabbá. Vásárlóik részére 8, 25, 50 és 100 kg-os kiszerelésű  zsákokat készítenek; a ruhák áttekinthetőek, így nem vásárolnak zsákbamacskát.

Ruhákon kívül cipők, jégkorcsolyák, snowboard csizmák, övek és egyéb kiegészítők széles választéka várja a viszonteladókat. A Klado 2000 Kft. állandó akciókkal várja vásárlóit. A  www.johasznaltruha.hu oldalon Ön is feliratkozhat  a nagykereskedelem hírleveleire, hogy időben értesüljön a kedvezményekről.

Csak a szemének higgyen! Keresse fel a Klado 2000 Kft.-t, és bizonyosodjon meg a termékek minőségéről! Egy telefonos egyeztetés után, bármikor szívesen látják a Használtruha Nagykereskedésben, Kocsordon a Bajcsy út 14. szám alatt. Telefonszám: 0036 - 309 - 452 - 766.





Használt márkás ruhák


Használt márkás ruhák


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: